Justice

Aquí el primer pack de fotos de este sónar 2008 con Justice horas antes de su actuación.

Ya iré enviado fotos y cositas de esta edición.

9 Respuestas a “Fotos con Justice”
 1. almogaver dice:

  Que cabróoooon!!! :’(

  Al final de divendres re de re, però el dissabte va ser espectacular: yazoo espectaculars tot i la veu de camioner de la cantant (ah, es una tia la que canta? em va dir una amiga que s’havia deixat les lentilles a casa); neon neon, gran sorpresa doncs em pensava que serien molt més ‘pastelerus’, i en canvi molt de ritme; l’actuació de soulwax em va encantar també, amb un só i un ritme que et passaven per sobre com una apissonadora: normal si matxaques la bateria com ho feien! Una mica de RadioactiveMan i directe a veure BusyP, a falta de Justice.. bé, passable, bons temes i a aixecar la pista del SonarPub (amb algun freak més que altre..), i com que Nil (primera noticia d’aquest home) no ens va convèncer, tontos de nosaltres vam nar cap al SonarClub a veure l’experiment de X102: vaia presa de pèl! Vale que no estic molt ‘in’, i potser no ho entenia, però a les 3 del matí amb una pista com la que estava no pots posar aquella musica, que més que música eren atmosferes sonores. Es portarà molt i serà molt modern i nivedós, però el meu cos demanava ball a aquelles hores, què vols que et digui. I enfadats vam marxar i vam descobrir al sonarLab uns ritmes trencats de puta mare amb Dubfire (primera noticia també d’aquest home): molt molt recomanable.
  Però pendent del rellotge, jo volia veure a sebastiAn, i vaia si vam encertar!! Calitat musical i ballable directament proporcional a la seva addicció a la nicotina (ni un m oment sense un cigarro a la boca! xD) I ja quan va ficar el remix de Killing in the name of… Aixx!! Gallina de piel!! jajaja (per cert, un tema que va posar de pop-rock anglès rollo oasis o blur.. estaveu per allà? Sabeu quin és??)
  I d’allà ja no ens vam moure, esperant la sessió de’n Pillaglobos, que dissabte no devia anar massa posat, perquè va estar tremendu també (és clar que a aquelles hores ja no recordo cap cançó.. :P )
  I a quarts de 7 marxavem, i a quarts de 3 ens posavem al llit. Lo que va passar entremig, ja no és cosa del sónar.. jejeje

  L’any que vé aviam si hi vaig de dia, i podem fer unes canyes, que em va fer una rabia… :( :( La mateixa que m’has fet amb la sessió de fotos!! jajajaja

  salut!!!

 2. CytecK dice:

  Doncs per mi o millor música el dissabte va ser Krazy Baldhead i Sebastian al SonarPub. Soulwax vaig estar a primera fila hehe Molt bons i vaig veure part de Radioactiveman que també em va molar :-) El dissabte divendres 2Manydjs van chapar el Sonarclub d’incognit. (nom Kawazaki) ;-)
  Ja explicaré mes coses.

 3. h0us3s dice:

  Afortunado eres tu!!!

 4. almogaver dice:

  Així que aquesta era la sorpresa??!!! joooo!!! ara si que ploraré!!! :’(

 5. CytecK dice:

  Si, volia dir divendres nit o de 2manydj’s;-)

 6. Mr. Chan dice:

  Que tal el experimento “Saturnino” del Sr. Mills?

 7. CytecK dice:

  Vimos el final ya que queriamos ver a Clark y aún estaba dandole, hubo algun momento bueno pero el sábado los reyes fueron los franceses.

 8. almogaver dice:

  el sr. Mills va ser una presa de pèl total. Almenys la primera mitja hora.
  EL millor de tot eren les projeccions a les pantalles gegants.. ¬¬

 9.  
Deja una Respuesta